ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
EXPRESS
Στεγνοκαθαριστήριο Λάρισα - Πλυντήριο
& Στεγνωτήρια Ρούχων Λάρισα

Το στεγνοκαθαριστήριο μας “Express” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στον καθαρισμό και το σιδέρωμα ρούχων και λευκών ειδών. Όλα αυτά τα χρόνια το στεγνοκαθαριστήριο μας είναι καθημερινά κοντά σας προσφέροντάς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι το 1980 στην Θεσσαλονίκη και το 1982 μετεγκαταστάθηκε στην Λάρισα, εξακολουθώντας να προσφέρει άψογες υπηρεσίες καθαρισμού που διευκολύνουν τον πελάτη και δεν του στερούν καθόλου από τον πολύτιμο χρόνο του.

Με άριστο και προηγμένης τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών αλλά και προϊόντων, σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού ρούχων και λευκών ειδών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 


 

 
 
ΣΕ ΕΜΑΣ

τα ρούχα, τα υφάσματα, τα λευκά είδη αλλά και τα δερμάτινα είδη σας απολαμβάνουν επαγγελματική φροντίδα, τόσο στο καθάρισμα όσο και στο σιδέρωμα. Το έμπειρο προσωπικό μας εργάζεται σκληρά και με όρεξη, ενώ οι ποιοτικές υπηρεσίες και οι προσιτές τιμές μας, εξασφαλίζουν για εσάς το άριστο αποτέλεσμα.

Περιποιούμαστε κάθε ύφασμα, επιλέγοντας τα ιδανικά προϊόντα και την καταλληλότερη μέθοδο, με βάση τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, για να σας παραδώσουμε τα ρούχα σας άψογα, σαν καινούργια. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες σε όλα τα υφάσματα, χωρίς να καταστραφεί το αγαπημένο σας ρούχο.

Έτσι λοιπόν συνδυάζοντας σύγχρονα μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό, εξασφαλίζουμε υψηλή περιποίηση και συντήρηση ακόμα και στα πιο ευαίσθητα και ακριβά ρούχα.
 

 


 

 
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, το στεγνοκαθαριστήριο μας στην Λάρισα, είναι αφοσιωμένο στην άψογη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Έτσι, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, γεγονός που μας δίνει κίνητρο να προσπαθούμε διαρκώς για το καλύτερο αποτέλεσμα.
 
 
 
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Φέρτε στο στεγνοκαθαριστήριο μας, στη Λάρισα, τα ρούχα και τα υφάσματα σας και να είστε σίγουροι ότι θα παραλάβετε απόλυτα καθαρά και άψογα σιδερωμένα.