ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ EXPRESS
Στεγνοκαθαριστήριο Λάρισα - Πλυντήριο & Στεγνωτήρια Ρούχων Λάρισα

Το στεγνοκαθαριστήριο “Express” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στον καθαρισμό και το σιδέρωμα ρούχων και λευκών ειδών. Όλα αυτά τα χρόνια το στεγνοκαθαριστήριο μας είναι καθημερινά κοντά σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι το 1980 στην Θεσσαλονίκη και το 1982 μετεγκαταστάθηκε στην Λάρισα, εξακολουθώντας να προσφέρει άψογες υπηρεσίες καθαρισμού που διευκολύνουν τον πελάτη και δεν του στερούν καθόλου από τον πολύτιμο χρόνο του...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Αναλαμβάνουμε την δωρεάν παραλαβή και παράδοση των ρούχων και των λευκών ειδών από τον χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Λάρισα.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή 07:30 π.μ. - 02:30 μ.μ. & 05:00 μ.μ. - 09:15 μ.μ. Τρίτη, Πέμπτη & Σάββατο 07:30 π.μ. - 02:30 μ.μ.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

Τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε ανταποκρίνονται 100% στις ανάγκες σας, με σεβασμό στο περιβάλλον, στον άνθρωπο και προσφέρουν ένα άψογο αποτέλεσμα.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Φέρτε στο στεγνοκαθαριστήριο μας στη Λάρισα τα ρούχα και τα υφάσματά σας και να είστε σίγουροι ότι θα τα παραλάβετε απόλυτα καθαρά και άψογα σιδερωμένα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι ρυθμοί της ζωής και ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος που διαθέτετε, δεν σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε επαγγελματικούς καθαρισμούς και περιποίηση στα ρούχα;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ