Όροι

 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Express | Στεγνοκαθαριστήριο Λάρισα - Πλυντήριο
& Στεγνωτήρια Ρούχων Λάρισα


Οι ρυθμοί της ζωής και ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος που διαθέτετε δεν σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε επαγγελματικούς καθαρισμούς και περιποίηση στα ρούχα;

Εάν λοιπόν επιθυμείτε να απαλλαγείτε από τον χρόνο του πλυσίματος, απλώματος και σιδερώματος, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το στεγνοκαθαριστήριο μας “Express”, το οποίο βρίσκεται στη Λάρισα και να είστε σίγουροι ότι θα παραλάβετε τα ρούχα και τα υφάσματα σας απολύτως καθαρά και άψογα σιδερωμένα.

Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε τόσο τα καθημερινά, όσο και τα πιο ιδιαίτερα ρούχα σας, καθώς και τα λευκά είδη της επιχείρησης σας με την απαραίτητη προσοχή που τους αρμόζει. 

 


 

 
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ
 
  Πουκάμισα 
  Σακάκια - Μπουφάν
  Κοστούμια  
  Δερμάτινα Είδη
  Φορέματα  
  Στολές Αθλητικών Ομάδων  
  Φορεσιές Μουσικοχορευτικών Συλλόγων  
  Παιδικά Καρότσια & Καθισματάκια
  Κουρτίνες   
  Καλύμματα  
  Τραπεζομάντηλα   
  Νυφικά
  Βιολογικός Καθαρισμός Παπλωμάτων - Κουβερτών  κ.α.

 


 

 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει για την επιλογή και την εφαρμογή της κατάλληλης μεθόδου καθαρισμού κάθε ενδύματος και υφάσματος, λευκών ειδών, καθώς και των δερμάτινων ειδών σας, ώστε να διατηρούνται πάντα καθαρά και λαμπερά, σαν καινούργια.

Στόχος μας είναι να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς καμία απώλεια στο χρωματισμό ή στα επιπρόσθετα.

Το στεγνοκαθαριστήριο μας, στην Λάρισα, είναι εδώ και παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού προς ιδιώτες, επιχειρήσεις και συλλογικούς φορείς, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Φιλοσοφία μας είναι ότι η φροντίδα των ενδυμάτων και των υφασμάτων σας αποτελεί δική μας προσωπική υπόθεση και για αυτό προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 

 


 

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Φέρτε στο στεγνοκαθαριστήριο μα,ς στη Λάρισα, τα ρούχα και τα υφάσματα σας και να είστε σίγουροι ότι θα παραλάβετε απόλυτα καθαρά και άψογα σιδερωμένα